У ДСНС пояснили, чому мешканців будинку, що обвалився, не пускають в квартири

У ДСНС пояснили, чому мешканців будинку, що обвалився, не пускають в квартири
Ексклюзив
Читать на русском

Станом на 8:00 22 червня, в тимчасовому житлі зареєструвалися 56 осіб

Мешканці сусіднього будинку на Позняках змогли забрати свої речі в супроводі рятувальників та правоохоронців, але мешканці будинку, що обвалився не зможуть потрапити у свої квартири через загрозу подальшого руйнування будівлі. Про це APnews розповіла речник головного управління ДСНС Світлана Водолага.

"Вчора люди, які були евакуйовані з будинку зліва, заходили в супроводі правоохоронців та рятувальників, щоб забрати свої речі. Мешканці парадного, де стався вибух, такої можливості не мають і коли така можливість з'явитися ми сказати не можемо, тому що там великий ризик для життя і здоров'я людей", - розповіла спікер ДСНС.

При цьому вона зазначила, що зараз рятувальники розбирають конструкції, які загрожують людям, а після завершення пошукових робіт та рішення КМДА розбором конструкцій та завалів будуть займатися будівельники.

"За даними КМДА, вночі тимчасовим притулком скористалися 45 осіб, а за станом на 8:00 22 червня зареєструвалося 56 осіб, які виявили бажання там жити. Люди забезпечені їжею, медикаментами та всім необхідним", - підсумувала Водолага

Як раніше повідомляв APnews, рятувальники тимчасово зупиняли пошукові роботи в будинку на Позняках через загрозу обвалення конструкції.

Новини партнерів

У ДСНС пояснили, чому рятувальники виламували двері в зруйнованому будинку на Позняках
У Києві на Позняках довелося призупинити розбір завалів через загрозу обвалення

Найпопулярніше за тиждень