У Дніпропетровській області 154 ринки знову почали роботу

У Дніпропетровській області 154 ринки знову почали роботу
Читать на русском

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підтримала рішення Кабміну щодо відкриття продовольчих ринків

У Дніпропетровській області, починаючи з четверга, 30 квітня, дозволили відновити роботу продовольчих ринків в умовах карантину в Україні. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підтримала рішення Кабміну щодо відкриття продовольчих ринків.

Загалом в області відновлять роботу 154 продовольчі ринки.

"Ринки працюватимуть за умови дотримання суворих заходів безпеки. Продавці та відвідувачі повинні бути у масках, тримати соціальну дистанцію. На вході - обов’язковий температурний скринінг. Має проводитись постійна дезінфекція всіх поверхонь та приміщень", - сказав голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Інспектори Держпродспоживслужби будуть займатись контролем дотримання протиепідемічних вимог. На кожному ринку повинно бути щонайменше двоє інспекторів.

Як повідомляв APnews раніше, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що продуктові ринки в умовах карантину у зв’язку з коронавірусом в Україні зможуть працювати з дотриманням жорстких санітарних норм, за порушення яких буде встановлена відповідальність.

Новини партнерів

У Львівській області закрили населений пункт через спалах коронавірусу
В Україні можуть почати надавати кредити малому бізнесу під держгарантії

Найпопулярніше за тиждень