У Дніпрі розбійник проліз в будинок, катував дитину та вкрав кота, - фото

У Дніпрі розбійник проліз в будинок, катував дитину та вкрав кота, - фото
Читать на русском

Наразі злочинець продовжує все ще гуляти на волі.

У Дніпрі грабіжник заліз до хати, катував дитину і вкрав кота. Про це повідомляє APnews з посиланням на розповідь місцевої жительки Катерини Головачової.

«Хлопці, зараз буде шок-контент. Без гумору. В прямому сенсі. У моїх друзів, у яких вчора втекла німецька вівчарка, сьогодні пограбували будинок. Саме пограбували: розбили вікно, побили дитину (катували - били каменем і ногами по голові, вимагали показати, де гроші і золото), який там знаходився, взяли все, що хотіли і на додачу відібрали кота», - розповіла жінка.

Катерина Головачова також закликала громадян уважно слідкувати за оголошеннями про продаж тварин. Цілком можливо, що злочинець здійснить фатальну помилку і спробує позбутися кота.

«Можливо на зооринку хтось знає перекупників, зателефонуйте їм. Це сталося в Діївці. Злодій зовні схожий на цигана. Його не зловили. Це все, що я знаю. П.С. На скрині побита дитина, їй 13 років. Їй надають медичну допомогу. ЧМТ, перелом щелепи ... Прошу репост за всіма можливими групами. Це вже дуже серйозно ... Сподіваюся, разом з котом знайдеться і злочинець», - додала жінка.

У Дніпрі розбійник проліз в будинок, катував дитину та вкрав кота, - фото

Раніше APnews повідомляв, на Чернігівщині грабіжник невдало підпалив будинок і задихнувся: фото.

Новини партнерів

Арахамія розповів про "чергу на виліт" з Кабміну: не тільки Степанов
Ще дві області України виходять з «червоної» зони карантину

Найпопулярніше за тиждень