У день виборів на українців чекає величезна небезпека - астролог

У день виборів на українців чекає величезна небезпека - астролог
Ексклюзив
Читать на русском

У день виборів українці схильні приймати неправильні рішення, але астролог розповіла, як "обдурити" ретроградний Меркурій

Очікувати хороших результатів і позитивних змін від місцевих виборів не варто. Справа в тому, що зараз не найсприятливіший період для прийняття важливих рішень - їх результати, найімовірніше, будуть некоректними.

Про це в коментарі APnews повідомила астронумеролог, майстер енергохілерства і кармакоррекціі "AngelTatianaStudio" Тетяна Долготович.

Експерт не відкидає той факт, що політики спеціально призначили дату проведення виборів саме на цей період, щоб просунути якусь чергову свою кампанію, і "замилити очі" суспільству, і конкретно - народу країни.

"У жовтні дуже активні напружені аспекти між планетами, що створює ситуацію для з'ясування взаємин, для провокацій - як на тлі політики, так і на тлі військово-політичного плану. Меркурій продовжує бути ретроградним до 4 листопада. Марс офіційно ретроградний до 15 листопада. Це період, коли відбуваються напруги в подачі інформації. Тому приймати рішення на періоді ретроградного Меркурія, особливо пов'язаних з документальними та політичними аспектами, складно, так як сама інформація в цей період може подаватися дуже спотвореною", - пояснила Тетяна Долготович.

Вона зазначила, що те, що на цей період призначено дати виборів, і не тільки в Україні - це маніпуляція. Тому що ситуація тільки допомагає спотворити інформацію, і люди можуть приймати рішення не зовсім коректно, і не зовсім усвідомлено.

"Період, на який призначено вибори, не є сприятливим і прозорим для народу і громадян України. У такі періоди не приймаються настільки важливі рішення. Ну або потрібно бути готовими до того, що вибір, який буде зроблено в цей період, може бути помилковим і буде переглядатися в майбутньому. Тому можливі або перевибори, або вибір, який зробить народ, просто не буде його влаштовувати", - зазначила Тетяна Долготовіч.

І наголосила, що всі рішення, які приймаються до 15 листопада, можуть бути переглянуті потім в майбутньому, і можуть бути некоректними. Фахівець також порекомендувала не купувати техніку, підписувати документи в цей період, і так до кінця листопада.

А що буде 25 жовтня - в день виборів?

Як розповіла Тетяна Долготович, 25 жовтня йдуть опозиції до чорного Місяця. Також йдуть квадратури від ретроградного Марса до Плутона, Сатурну і Юпітера. А ці планети відповідають за владу, управління і всіх людей, які представляють владу. Завдання і плани майбутнього конкретно затуманюються Нептуном, тим більше, що планета в ретро-русі в цей день.

"Це затуманює розум людей, дає якісь ілюзії, сприятливий час для обманів і маніпуляцій. Особливо у всьому, що пов'язано з фінансовою та матеріальною сферою. Звідси очікується спотворення і провокації. Насправді всі кампанії, які ведуть зараз політики, - маніпулятивні, вони припудрюють і прикрашають те становище, в якому вони знаходяться", - зазначила фахівець.

Більш того, за словами Тетяни, день виборів випадає на дев'яту місячну добу, а вона вважається демонічною.

"Це день, коли особливо може проявлятися маніпуляція, помутніння і спотворення свідомості, неадекватність і агресія. Тобто важливі рішення, згідно астрології, в цей день приймати не рекомендується, варто бути більш обачним, уважним, проявляти усвідомленість в своїх діях і думках", - сказала експерт.

І наголосила, що очікувати хороших результатів від цих виборів не доводиться.

Чи можна щось змінити?

Тетяна Долготович дала кілька порад, які можуть допомогти прийняти коректне рішення - як для свого міста, так і для самого себе.

"Я б рекомендувала, в першу чергу, за тиждень до виборів постаратися абстрагуватися від усіх передвиборчих кампаній. Зараз саме час почитати і вивчити програму кандидатів, проаналізувати історію кожного - звідки він, як прийшов і що буде за собою протягувати. До вибору раджу підійти самостійно, абстрагуватися від новинних каналів та іншого. Якщо немає можливості вивчати це питання, тоді хоча б обмежити потік інформації і проаналізувати свій стан - з чиєї командою вам відчувалося б краще, комфортніше, спокійніше.

Зараз найважливіше - зробити усвідомлений вибір, вивчити питання, в якому буде прийматися рішення. І не вестися на передвиборну кампанію і рекламу. Зараз кожен рекламує себе як може - виходячи з бюджету і можливостей, які у них є. Можливо, ті, які найменше піаряться, найбільше і гідні бути "біля керма". Але це не факт. Насправді з тих кандидатів, кого я бачу, довіри немає ні до кого", - підсумувала експерт.

Читайте також:
"Високосний" невинен. Чи закінчаться випробування людства після 2020 року - прогнози астролога

Новини партнерів

Драбини і ширми замість кабінок: як у Житомирі виборцям забезпечують "таємне" голосування, фото
На виборчих дільницях утворилися величезні черги: люди голосують поза кабінками і не дотримуються дистанції

Найпопулярніше за тиждень