У Чорнобильській зоні площа пожежі збільшилась в три рази

У Чорнобильській зоні площа пожежі збільшилась в три рази
Читать на русском

На місце направлено 2 вертольоти Мі-8 ДСНС і планується передислокація 10 одиниць техніки та особовий склад з території Житомирської області

Площа пожежі в Чорнобильській зоні станом на другу половину вівторка, 7 квітня, збільшилась у три рази в порівнянні з ранком того ж дня. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Станом на ранок 7 квітня на території Котовського лісництва Зони відчуження та обов'язкового відселення спостерігалася пожежа трав'яного настилу та лісової підстилки на площі понад 10 гектарів. Станом на 14:15 у результаті пориву вітру площа пожежі різко збільшилася і охопила 35 га.

На місце направлено 2 вертольоти Мі-8 ДСНС і планується передислокація 10 одиниць техніки та особовий склад з території Житомирської області. Для гасіння пожежні літаки АН-32П здійснили 9 скидів - 72 тонни води.

Як APnews повідомляв раніше, у Чорнобильській зоні відчуження вже третю добу палає ліс. До ліквідації спалаху долучили авіацію ДСНС, а поліція тим часом вже знайшла винуватця. Ним виявився 27-річний житель села Рагівка.

Новини партнерів

Кабмін може збільшити видатки на пенсії у бюджеті на 19,7 млрд гривень
У прем'єра Британії Джонсона не виявили пневмонію

Найпопулярніше за тиждень