У Чернівцях помер чоловік після затримання поліцією

У Чернівцях помер чоловік після затримання поліцією
Читать на русском

Попередня причина смерті - інфаркт.

У Чернівцях помер торговець зброєю після затримання поліцією. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу правоохоронців.

«До медичної установи він був доставлений перед тим, як його повинні були помістити до ізолятору тимчасового утримання, оскільки в анамнезі були серцево-судинні захворювання. За інформацією лікарів, попередньою причиною смерті є інфаркт. Остаточна причина смерті чоловіка буде встановлена ​​після проведення судово-медичної експертизи», - йдеться у повідомленні.

Що цьому передувало?

20 квітня поліція затримала 46-річного торговця зброєю під час незаконного збуту боєприпасів і пістолета з ознаками переробки під вогнепальну зброю. Правоохоронці провели у нього обшук і вилучили два пістолети та револьвер з ознаками переробки, автомат, комплектуючі до зброї та патрони.

Перед відправкою затриманого до СІЗО, він був доставлений до медзакладу для огляду профільними фахівцями. Оглянувши злочинця, лікарі прийняли рішення про його госпіталізацію, а поліція виставила у палати пацієнта стаціонарний пост охорони.

У ніч з 20 на 21 квітня затриманий помер.

Раніше APnews повідомляв, в Маріуполі копи при затриманні застрелили директора ринку, якого спіймали на вирубці лісу.

Новини партнерів

Скандальна футбольна Суперліга розвалилася: сім клубів вийшли з її складу
ДБР перед літом купить співробітникам велотренажер за 50 000 гривень

Найпопулярніше за тиждень