У Чернівецькій області зафіксували 13 випадків коронавірусу за добу

У Чернівецькій області зафіксували 13 випадків коронавірусу за добу
Читать на русском

Загалом станом на вівторок, 24 березня, у Чернівецькій області підтверджено коронавірус у 38 людей

У Чернівецькій області зафіксовано 13 нових випадків зараження коронавірусом COVID-19. Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук під час свого відеозвернення у Facebook.

Загалом станом на вівторок, 24 березня, у Чернівецькій області підтверджено коронавірус у 38 людей.

"За результатами, які ми отримали сьогодні зранку, ми, на жаль, маємо збільшення кількості інфікованих людей в області. Це є додатково 13 осіб", - сказав Осачук.

Також стала відома географія розповсюдження вірусу у Чернівецькій області: Колінківці Хотинського району - 12 осіб; Брусниця Кіцманського району - сім осіб; Лужани Кіцманського району - чотири особи; Великий Кучурів Сторожинецького району - дві особи; Заставна - дві особи; Чернівці - дві особи; Хотин - одна особа; Їжівці Сторожинецького району - одна особа; Юрківці Заставнівського району - одна особа; Кам’янка Глибоцького району - одна особа; Луковиця Глибоцького району - одна особа; Топорівці Новоселицького району - одна особа.

Як повідомляв APNews раніше, в Україні, станом на ранок вівторка, 24 березня, зафіксовано 84 випадки захворювання на коронавірус Covid-19.

Нагадаємо, що громадянка України, у якої в аеропорту "Бориспіль" виявили коронавірус, не дивлячись на вимоги лікарів, хотіла пройти лінію паспортного контролю та залишити межі аеропорту.

Новини партнерів

Безкоштовні посилки з засобами захисту: Укрпошта запускає благодійну акцію через коронавірус
Речниця Юлія Мендель заробила вдвічі більше, ніж президент Зеленський: зарплати посадовців у лютому

Найпопулярніше за тиждень