У Чернігові ухвалено вирок щодо двох осіб, які вбили подружжя під час окультного обряду

У Чернігові ухвалено вирок щодо двох осіб, які вбили подружжя під час окультного обряду
Читать на русском

Деснянський райсуд Чернігова ухвалив вирок двом особам, які вбили подружжя під час окультного обряду. Прокурорам вдалося довести провину.

У Чернігові, 13 січня, суддями Деснянського райсуду Чернігова ухвалено вирок щодо двох осіб, які вбили подружжя під час чергового окультного обряду, вчинене з корисливих мотивів. Про це повідомила пресслужба прокуратури Чернігівської області.

“У суді доведено, що упродовж квітня — червня 2017 року обвинувачені періодично проводили окультні обряди за участю подружжя з м. Києва. Проте, під час чергового візиту для проведення обрядів зловмисники з метою заволодіння майном позбавили їх життя”, — вказано у повідомленні.

У ході тривалого судового розгляду прокурором надані докази, які безпосередньо досліджено судом. Колегія суддів визнала їх належними та допустимими, а також такими, що узгоджуються між собою і підтверджують вчинення особами інкримінованого злочину.

Відтак, прокурорами, які у ході судового розгляду займали послідовну позицію, вину обвинувачених доведено.

“Судом чоловіку призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна, жінці — 11 років з конфіскацією майна. Відповідно до вироку суду обвинувачені триматимуться під вартою до набрання судовим рішенням законної сили”, — додали у прокуратурі.

Новини партнерів

ВР в цілому ухвалила законопроект про об’єднання нової митниці
В США Палата представників проголосує за передачу в Сенат статей про імпічмент Трампа

Найпопулярніше за тиждень