ЗМІ: У будинку ексміністра Кожари застрелився колишній голова правління каналу "Інтер" Старицький

Леонід Кожара
Читать на русском

Старицький нібито застрелився з пістолету Jericho 941 , що зареєстрований на Леоніда Кожару.

У будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом сталося самогубство. Подія трапилась о 21:50 у п’ятницю 21 лютого.

Поліцейські, що прибули на місце події, виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови, йдеться в повідомленні пресслужби правоохоронців.

«Загиблим виявився 56-річний житель Києва. На місці події у якості речового доказу вилучено пістолет марки «Jericho 941 PSL», набої та гільзу», — зазначили поліцейські.

За попередніми даними, загиблим є Сергій Старицький – засновник ТОВ «Спорт Медіа Проект» і ТОВ «C. I. U.». Діяльність обох компаній припинена.

У ЗМІ повідомляють, що загиблий перебував у стані алкогольного сп'яніння. Наразі поліція як основну версію розглядає самогубство і з'ясовує усі причини інциденту. Офіційно правоохоронці особу загиблого не називають. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, з додатковою відміткою «Самогубство».

На подію відреагував громадський діяч та колишній голова атестаційної комісії МВС України Роман Сініцин.

"Зробив він це вдома в колишнього Міністра закордонних справ з уряду Азарова - Леоніда Кожари. Ідєйного ватніка та рускоміровца. Самогубець, кажуть, був з тієї ж компанії, ідєйних на російському баблі," - написав Сініцин насторінці у Facebook.

Нагадаємо, Леонід Кожара обіймав посаду міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова у 2012-2014 роках.

ЗМІ: У будинку ексміністра Кожари застрелився колишній голова правління каналу "Інтер" Старицький

Новини партнерів

В Україні з'явиться національна онлайн-платформа для бізнесменів
Зеленський прийняв відставку голови Тернопільської ОДА

Найпопулярніше за тиждень