У Британії фут-фетишист роками прикидався бабусею зі смердючими ногами та кошмарив медичний кол-центр

У Британії фут-фетишист роками прикидався бабусею зі смердючими ногами та кошмарив медичний кол-центр
Читать на русском

Всього дзвінки обійшлися британському платнику податків у 21869,21 фунта стерлінгів (30150 доларів)

У Британії "настирливий" фут-фетишист отримав 16-тижневий умовний термін за те, що він 2 роки дзвонив в кол-центр, представляючись літньою жінкою з пітними та смердючими ногами та вигадуючи різні захворювання, щоб оператори розповіли йому про свої ноги.

Про це повідомляє APnews з посиланням на DailyMail.

Національна служба охорони здоров'я Британії провели розслідування і з'ясували, що фут-фетишистом був 45-річний Річард Коув з Уортінге, Західний Суссекс.

За інформацією поліції, протягом двох років, з квітня 2019 року по квітень 2021 року він здійснив 1263 дзвінки на гарячу лінію служби, щоб почути розповіді операторів про їх ногах.

Найчастіше Коув міняв голос і представлявся бабусею з пітними та смердючими ногами, також він кожен раз повідомляв різні дані про себе, включаючи імена та адреси, вигадуючи симптоми та хвороби. Іноді співробітники кол-центру змушені були переадресовувати його на лікарів і, в деяких випадках, відправляти на фальшиву адресу машину швидкої допомоги.

Невгамовного фут-фетишиста вдалося зловити завдяки номеру стаціонарного телефону, з якого він дзвонив всі 2 роки. Всього дзвінки обійшлися британському платнику податків у 21869,21 фунта стерлінгів (30150 доларів).

Річард Коув визнав свою провину, розповівши, що під час розмов з операторами він сексуально задовольняв себе. Його звинуватили в розповсюдженні шкідливих повідомлень і засудили до 16 тижнів умовного ув'язнення і 200 годин неоплачуваної роботи, зобов'язавши виплатити службі 2000 фунтів стерлінгів (2757 доларів).

Раніше APnews також повідомляв, в Одесі чоловік зґвалтував 10 неповнолітніх дівчаток, представляючись співробітником поліції.

Новини партнерів

Україна може вакцинувати від COVID понад 70% населення, - ВООЗ
"Ми як Австрія": Арестович запропонував перейменувати країну в "Об'єднані землі України"

Найпопулярніше за тиждень