У Британії чоловік 72 роки водив машину без прав та страховки

У Британії чоловік 72 роки водив машину без прав та страховки
Читать на русском

Він водив машину з 12 років

Поліція Ноттінгема зупинила 84-річного чоловіка біля супермаркету для вибіркової перевірки прав водія та страховки, однак з'ясувалося, що у нього їх немає і ніколи не було.

Про це повідомляє APnews із посиланням на Nottinghampost.

Водія зупинили 26 січня на стоянці місцевого супермаркету.

Як розповів сам британець, він народився 1938 року і водив машину з 12 років без прав та страховки. Мало того, чоловік не бачив у цьому особливої ​​потреби, оскільки він ніколи не потрапляв у ДТП, не завдав жодних травм і за всі роки його жодного разу не зупиняла поліція.

“Ми не можемо повірити у те, що сталося. Водій 1938 року народження з 12 років їздив без прав і страховки, і якимось чином примудрився жодного разу не пійматися поліції. На щастя, він ніколи не потрапляв в аварію і не завдав шкоди нікому”, - заявили в поліції.

Також вони попередили мешканців, що зараз на вулицях британського міста збільшилася кількість камер відеоспостереження, тому водіям слід переконатись, що їхні документи гаразд.

У Британії водіння без прав спричиняє покарання у розмірі від 3 до 6 штрафних балів, залежно від характеру правопорушення, однак штраф може збільшити відсутність страховки.

Наразі невідомо, як поліція покарає 84-річного британця, але, цілком імовірно, що його синій "Mini Cooper" конфіскували.

Раніше APnews також повідомляв, в Лондоні двоповерховий автобус врізався в будівлю. Водія автобуса затисло між частинами автомобіля.

Новини партнерів

У разі вторгнення РФ вони навіть горілку не зможуть постачати через "Північний потік - 2" - США (Відео)
Помер відомий український боксер Володимир Вірчис

Найпопулярніше за тиждень