У Бразилії копи затримали хлопця в його день народження і душевно заспівали "Happy Birthday". Відео

У Бразилії копи затримали хлопця в його день народження і душевно заспівали "Happy Birthday". Відео
Читать на русском

Згідно із законом Бразилії, копи не мають права брати під арешт осіб, які не досягли 18 років

У Макао, Ріу-Гранді-ду-Норті, Бразилія, поліцейські заарештували хлопця за крадіжку автомагнітоли та малюванні графіті з символом державного злочинного угруповання, а потім вирішили його привітати з Днем народження тортом, колою і "святково-душевною" піснею.

Про це повідомляє APnews.

Повідомляється, що місцева поліція Бразилії заарештувала хлопця в день його 18-річчя, коли підліток офіційно вважається повнолітнім і може відповідати за свої злочини як дорослий.

П'ятеро правоохоронців, дізнавшись про день народження підозрюваного, накрили святковий стіл тортом, який самостійно розрізали, подали йому газовану воду, а "родзинкою на торті" стала пісня "З Днем народження" португальською мовою.

Самого хлопця звинувачують у крадіжці автомагнітоли та малюванні графіті з символом державної злочинного угруповання, але, згідно із законом Бразилії, копи не мають права укладати під арешт осіб, які не досягли 18 років.

Раніше APnews також повідомляв, у Бразилії президент погрожує використати армію для скасування карантину в трьох штатах.

Новини партнерів

Центри масової вакцинації відкрилися вже у 12 містах України
Іран пообіцяв Україні доступ до справи про збитий літак МАУ, - ОГП

Найпопулярніше за тиждень