У Болгарії автобус перекинувся і спалахнув - понад 40 людей згоріли живцем, серед них діти. Відео

У Болгарії автобус перекинувся і спалахнув - понад 40 людей згоріли живцем, серед них діти. Відео
Читать на русском

Причина цієї жахливої ДТП наразі невідома.

У Болгарії внаслідок аварії на трасі "Струму" загинули щонайменше 45 людей, серед яких 12 дітей. Усі вони їхали автобусом з македонською реєстрацією. Про це повідомляє APnews з посиланням на BGNEWS.

За наявною інформацією, в салоні автобуса, який їхав із Туреччини до Північної Македонії, було 52 особи. З поки що невідомої причини автобус перекинувся і спалахнув. В результаті за офіційними даними МВС Болгарії загинуло 45 людей. Своєю чергою ВВС повідомляє про 46 загиблих.

Людям просто не вдалося вибратися з транспорту, що перекинувся. Серед жертв – 12 дітей, чию смерть також офіційно підтвердили, та водій автобуса. На цей час повідомляється про сімох, що вижили, яким надають медичну допомогу.

"Причин аварії може бути багато, можливо, водій спав, може бути інша причина. З учорашнього дня йде дощ, ділянка пряма з ухилом, - сказав мер болгарського міста Пернік Станіслав Володимиров.

Також наголошується, що на цій ділянці автомагістралі водії часто перевищують швидкість, а це, своєю чергою, призводить до великої кількості аварій. Наразі рух трасою тимчасово обмежений. На місці працюють правоохоронці, які встановлюють деталі події.

Раніше APnews повідомляв, що в Чернігівській області внаслідок потрійної аварії загинула дитина. Мати дитини вдалося врятувати.

Новини партнерів

У Харкові на перехресті Зайцевої за порушення ПДР зупинили нардепа Куницького на Porsche
МВФ виділив Україні кредит у 700 млн доларів

Найпопулярніше за тиждень