У Білорусі російські військові торгують награбованим в Україні

У Білорусі російські військові торгують награбованим в Україні
Читать на русском

Окупанти вантажівками вивозять крадені в українців речі та техніку

Російські військові у Білорусі торгують награбованим в Україні. Окупанти продають усі – від прикрас та дитячих іграшок до авто та побутової техніки.

Про це повідомляє APnews із посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що у білоруському місті Наровля військові РФ, що повернулися з України, облаштували базар, де продають вкрадене в українців майно - пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі ігри.

Крім того, окупанти намагаються обміняти вкрадені долари та євро, але в Білорусі діють обмеження, а в банки їм забороняє звертатися командування.

Російські війська вантажівками вивозять награбоване із міста Буринь Сумська області. При цьому у білоруському Мозирі скупчуються російські військові КАМАЗи, з яких солдати вивантажують пакети з речами. Також мародери відправляють крадене у РФ російською службою експрес-доставки СДЕК.

Як раніше повідомляв APnews, російські окупанти вважають, що їм вдасться забезпечити собі «безбідне» життя, якщо вони вчинять напад на Київ.

Новини партнерів

Мінують дороги та будинки: окупанти продовжують відходити до Білорусі
На Київщині знайшли тіло українського фотожурналіста Макса Левіна

Найпопулярніше за тиждень