У Білому Домі назвали дату візиту Зеленського в США

У Білому Домі назвали дату візиту Зеленського в США
Читать на русском

Візит глави України у Вашингтоні чекають 30 серпня.

Президента України Володимира Зеленського запросили в США 30 серпня. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційну заяву прес-служби Білого дому.

Як відзначили в команді Джо Байдена, цей візит підтвердить непохитну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України з боку США. Особливо це важливо "перед обличчям триваючої агресії Росії в Донбасі і Криму".

"Зустріч з президентом Зеленським підтвердить наше тісне співробітництво в галузі енергетичної безпеки і наша підтримка зусиль президента Зеленського по боротьбі з корупцією та реалізації програми реформ, заснованої на наших спільних демократичних цінностях", - заявили в Білому Домі.

Відзначимо, що раніше Володимир Зеленський як орієнтовної дати візиту в США називав липень 2021-го року. Нібито саме цю дату в телефонній розмові назвав Джо Байден Однак пізніше Білий дім спростував це повідомлення.

Своєю чергою після цього в команді Зеленського заявили, що "розуміють" приблизні дати візиту Зеленського в США і тепер чекають запрошення.

Новини партнерів

США та ФРН домовилися по «Північному потоку-2»
У Кабміні розкрили долю чиновників, які провалять тест з української мови

Найпопулярніше за тиждень