"Слуга народу" Третьякова: У безробітних народжуються діти "низької якості"

"Слуга народу" Третьякова: У безробітних народжуються діти "низької якості"
Читать на русском

За її словами, Велика Британія і Сінгапур приймають жорсткі заходи для боротьби з безробітними, наприклад стерилізацію

Голова парламентського комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів, народний депутат від фракції "Слуга народу" Галина Третьякова заявила, що виплачувати безробітним соціальну допомогу недоцільно, оскільки у сім’ях, які потребують матеріальної допомоги, народжуються діти "дуже низької якості". Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву народного депутата.

"Коли демографічно надаємо такі засоби, які використовуються родиною, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти", - заявила Третьякова.

За її словами, Велика Британія і Сінгапур приймають жорсткі заходи для боротьби з безробітними, наприклад стерилізацію.

"Велика Британія в цьому сенсі дуже жорстока щодо тих, хто не працює. У них навіть колись був заступник міністра соцполітики, який сказав, що той, хто хоче отримати соціальну допомогу, має бути стерилізований. Ось така жорстока політика. Хочу сказати, що дуже часто Лі Куана Ю (експрем’єра Сінгапуру, – ред.) згадують, що там дуже хороший Сінгапур. Лі Куан Ю стерилізував жінок, у яких не було вищої освіти", - заявила вона.

Народний депутат вважає, що подібними методами влада інших держав "викорчовувала в нації елементи, які не є захисниками і годувальниками".

"Співати пісні потрібно тим, хто щодня встає на захист своєї Батьківщини, на захист свого будинку, і щоб готувати своїх утриманців. Усі, хто цього не робить, вони не можуть відносити себе до гідного життя", - заявила Третьякова.
Своєю чергою, Постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків закликала відправити народного депутата у відставку.

ФПУ надіслала відкритий лист до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, в якому закликала відкликати з посади голови комітету Третьякову через її "антисоціальну та антигуманну позицію".

Як повідомляв APnews раніше, глава комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова заявила, що завдяки новому закону стане можлива виплата пенсій мешканцям окупованого Донбасу через посередника, який повинен мати документ, засвідчений нотаріусом.

Новини партнерів

Не тільки вирубка лісу: екологи пояснили, чому Закарпаття знову "потонуло" у воді
Українцям готують ще один "автомобільний" податок: кого і скільки змусять платити

Найпопулярніше за тиждень