"У багажнику спортивна сумка, там 150 тисяч" - слуга народу Трухін намагався дати хабар поліцейським на місці скандальної ДТП

"У багажнику спортивна сумка, там 150 тисяч" - слуга народу Трухін намагався дати хабар поліцейським на місці скандальної ДТП
Читать на русском

Нардеп намагався втекти з місця події через ліс та відмовився проходити тест на алкоголь.

Народний депутат Олександр Трухін, який став учасником серйозної ДТП на Бориспільській трасі п'ять місяців тому, пропонував патрульним поліцейським хабар у 150 тисяч. Про це APnews повідомляє з посиланням на відео із нагрудної камери поліцейського Сергія Петрика, яке опублікувала "Українська правда".

На відеозапису Олександр Трухін кілька разів намагається втекти з місця події – спочатку заявляючи, що спізнюється на "урочисте підписання Кримської платформи". А потім почав пропонувати поліцейським хабар.

"150 тисяч зі спортивної сумки в багажнику... Я вам про всяк випадок відвантажу 150", - заявляє Трухін.

Причому патрульний поліцейський, який вів запис, у коментарі журналістам заявив, що ці гроші нардеп пропонував не лише копам, а й медикам, та іншим учасникам ДТП. Більше того, Трухін пов'язувався з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським, аби той "усе залагодив".

Патрульний поліцейський зазначив і те, що у Трухіна були ознаки алкогольного сп'яніння. Щоправда, Петрик уточнив, що говорити про стан алкогольного сп'яніння можна лише за результатами експертизи. А її Трухін якраз відмовився проходити, хоча згодом у коментарях журналістам неодноразово заявляв, що допомагав поліції на місці події.

Що було раніше?

Раніше APnews повідомляв, що нардеп від "Слуги народу" Олександр Трухін потрапив в ДТП 23 серпня, і відтоді на тиждень пропав - його "втратили" навіть у власній партії. Також тільки через тиждень після ДТП на інцидент відреагували в поліції і передали справу в ДБР. Пізніше на аварію за участю нардепа відреагував і спікер Дмитро Разумков. Він упевнений, що "довести невинність буде дуже складно".

І тільки після цього Трухін нарешті вперше висловився про ДТП в Києві. Також він заявив, що не був п'яний. Після цього потерпілий в ДТП з Трухін чоловік заявив, що його змусили замовкнути.

Новини партнерів

Нардеп Трухін після скандальної ДТП заявляв патрульним, що зв’яжеться з Монастирським, аби той "усе залагодив"
У поліції назвали основні версії загадкової смерті боксера Вірчиса

Найпопулярніше за тиждень