У анексованому Криму чоловік побив та задушив півторарічну доньку, а потім заявив про отруєння

У анексованому Криму чоловік побив та задушив півторарічну доньку, а потім заявив про отруєння
Читать на русском

Чоловік під загрозою розправи змусив дружину підтвердити, що дівчинка нібито отруїлася чадним газом через несправну піч.

Російські силовики в включеному РФ Криму затримали чоловіка за підозрою у вбивстві маленької дочки. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу управління російського Слідкому по Криму і Севастополю.

За даними силовиків, 3 січня надійшло повідомлення про труп півторарічної дівчинки в одному з будинків Бахчисарая. При цьому під час первинного огляду слідів насильницької смерті не виявили.

"Результати медичної експертизи тіла дівчинки показали, що її смерть настала внаслідок удушення. Від батька загиблої дівчинки отримана явка з повинною про вчинення ним стосовно дитини вбивства. Встановлено, що напередодні батько бив доньку, ставив в кут, а після, щоб вона перестала плакати, зробив її вбивство. Чоловік зловживав спиртними напоями, постійно бив дітей і дружину", - йдеться в повідомленні.

Після вбивства недбайливий батько придумав версію про те, що "дівчинка отруїлася чадним газом від несправного пічного опалення та змусив дружину підтвердити це, погрожуючи їй розправою".

"Зараз 23-річний чоловік затриманий. При допиті в якості підозрюваного він повністю підтвердив обставини скоєного ним злочину. Слідство готується пред'явити йому звинувачення і вийти до суду з клопотанням про обрання відносно його запобіжного заходу", - уточнили в відомстві.

Як раніше повідомляв APnews, аварія за участю шкільного автобуса, в якому перебували діти, сталася в селі Нехвороща Полтавської області.

Новини партнерів

Вихідні на Різдво 2021: коли та скільки будуть відпочивати українці
У МОЗ пояснили, чому в Україні різко знизилося число нових випадків COVID-19

Найпопулярніше за тиждень