Тягала за волосся та трясла: у школі Закарпатської області вчителька знущалася над учнем

Тягала за волосся та трясла: у школі Закарпатської області вчителька знущалася над учнем
Читать на русском

Правоохоронці проводять перевірку

Вчителька молодших класів в одній зі шкіл Закарпатської області кричала і хапала за волосся учня, який погано виконану класну роботу. Про це повідомляє APnews з посиланням на відео, оприлюднене в соцмережах.

На кадрах відео вчителька підходить до хлопчика, кричить на нього, потім хапає за волосся і трясе дитини.

"Тут не дописано! Бери і переписуй заново! Дата, класна робота! Все, як має бути! ... Чого скорочуєш вправи? Чотири рядки повинно бути! А у тебе скільки? Три з половиною! Переписувати! Зміни у тебе немає!" , - кричала жінка.

Відзначається, що ця вчителька вже не перший раз застосовує такі агресивні "методи навчання".

Інцидентом зацікавилися правоохоронці.

"Співробітники Рахівського районного відділу поліції в ході моніторингу мережі Інтернет виявили публікацію з відеозаписом, на якому зафіксовано, як вчителька під час уроку смикає учня за волосся. Дана подія правоохоронці відразу зареєстрували і почали перевірку", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначено, що вже встановили, в який саме школі стався інцидент, а також особистість вчительки. Після перевірки дій жінки дадуть правову оцінку.

Як раніше повідомляв APnews, батьки однієї зі шкіл Тернопільської області поскаржилися журналістам, що вчителька фізкультури прийшла нетверезої на урок і побила семикласника. Однак в поліцію з відповідною заявою ніхто не звертався.

Новини партнерів

У НАТО заявили про початок виведення військ з Афганістану
У Запоріжжі оголосили підозру виховательці дитсадка, в якому хлопчик випав з вікна

Найпопулярніше за тиждень