Принц Гаррі і Меган Маркл на подорож Африкою витратили 7 млн ​​доларів британців

Принц Гаррі і Меган Маркл на подорож Африкою витратили 7 млн ​​доларів британців
Ексклюзив
Читать на русском

Лише £ 245 643 було витрачено на регулярні рейси і приватні літаки для пари і її найближчого оточення.

Незважаючи на те, що Принц Гаррі і Меган Маркл вийшли зі складу королівської сім'ї цієї зими - вони знову опинилися в центрі скандалу, який вибухнув на тлі їх поїздки минулої осені в Південну Африку, Ботсвану, Анголу і Малаві.

Офіційні звіти показують, що Королівська родина витратила £ 245000, що автоматично вивело її на перше місце в рейтингу "найдорожчих поїздок" за 2019 рік, а ось загальна вартість склала £ 5,3 мільйона (6,7 мільйонів доларів США).

Через кілька місяців зіркова пара завершила свою "королівську" поїздку, після того як обслуговуючий персонал і дипломати рознесли їх в пух і прах своїм обуренням в ЗМІ щодо марнотратства, а також відео, на якому Меган Маркл демонструє свою неприязнь до решти членів Королівської родини.

Посилаючись на сьогоднішню публікацію королівського рахунку, £ 245 643 було витрачено на регулярні рейси і приватні літаки для пари і її найближчого оточення. І навіть незважаючи на те, що поїздка планувалася в благодійних цілях - сума виявилася далеко не "меценатською", з огляду на той факт, що витрати оплачувалися з державної скарбниці.

Також була підтверджена інформація про те, що Принц Гаррі та його дружина внесли "нерозголошену" суму авансу за оренду і ремонт котеджу Frogmore, який все-таки залишився як основна резиденція в Великобританії, після того як платники податків влаштували скандал і змусили повернути їхні гроші. Загальна сума боргу перед громадянами Британії становить £ 2,4 мільйона.

Однак, банківський рахунок принца Чарльза збільшився до £ 5,6 мільйонів, що на £ 556 000 більше, ніж у минулому році.

Зараз же Сассекська сім'я живе в Каліфорнії, США, в особняку за £ 11 мільйонів, зі своїм сином Арчі і є фінансово незалежною, отримуючи виплати від платформи Netflix за багатомільйонну угоду.

Переклад статті Daily Mail

Новини партнерів

Кім Чен Ин вибачився за вбивство чиновника з Південної Кореї понад 10 пострілами
"Євросоюз - не банкомат": Боррель розповів, про що говорив з Зеленським

Найпопулярніше за тиждень