Троє кубинців 33 дні виживали на безлюдному острові, харчуючись одними кокосами

Троє кубинців 33 дні виживали на безлюдному острові, харчуючись одними кокосами
Читать на русском

За словами врятованих, їх рибальський човен потонув між Кубою та Флоридою

Берегова охорона США врятувала двоє чоловіків і жінку з Куби з безлюдного острова, які пробули там 33 дні на одних кокосах. Про це повідомляє APnews з посиланням на SunSentinel.

Кубинські Робінзони та їх П'ятниця розповіли, що вони опинилися на безлюдному острові Ангілья-Кей після того, як їхній човен перекинувся ще на початку січня. Кубинці провели 33 дні без їжі та питної води, харчуючись одними кокосами.

Берегова охорона США розпочала рятувальну операцію 9 лютого, доставивши спочатку засіб для зв'язку, харчі та воду жителям Куби, а на наступний їх забрав вертоліт на материкову частину США. Раніше зниклих безвісти доставили до медичного центру Лоуер-Кіс для проведення обстеження, однак проблем зі здоров'ям у них не виявили:

"Я не можу пригадати, щоб нашій службі вдавалося врятувати людей, які провели на безлюдному острові більше як місяць. Це нонсенс. Мігранти вони або дійсно рибалки - не важливо. Найголовніше, що ми знайшли та врятували їх", - поділився старшина 2-го класу берегової охорони США Брендон Мюррей.

Раніше APnews також повідомляв, український літак МАУ Іран міг збити спеціально.

Новини партнерів

МЗС Ірану заперечує умисний напад на літак МАУ і справжність "секретного аудіозапису"
У Раді запропонували штрафувати депутатів, якщо вони не будуть двічі співати гімн і піднімати прапор України

Найпопулярніше за тиждень