Три "швидкі" відмовлялися забирати: дружина загиблого від коронавірусу 30-річного чоловіка розповіла подробиці смерті

Три "швидкі" відмовлялися забирати: дружина загиблого від коронавірусу 30-річного чоловіка розповіла подробиці смерті
Читать на русском

Дівчина сама наполягла на госпіталізації, бо не розуміла, як у молодого чоловіка за 5 днів могла розвинутись хвороба такого масштабу.

Дружина загиблого в Олександрівській лікарні від коронавірусу 30-річного Кирила розповіла деталі хвороби чоловіка. Дівчина в соцмережах ділилася тим, як протікала хвороба з самого початку і ділилася емоціями вже після трагічного кінця. Про це APnews повідомляє, посилаючись на Instagram Валерії Вьюшиной.

19 березня Валерія повідомила, що її чоловікові Кирилу поставили діагноз пневмонія. Його доставили в реанімацію і підключили до апаратів. Вьюшина поділилася, що п'ять днів у чоловіка була температура 40 і сильний кашель.

"Три" швидкі ", і жодна з них не діагностувала, приватна в тому числі, і навіть не постаралася! І остання "швидка" посилено намагалася нам відмовити в госпіталізації, мовляв ще посидьте три дні і пийте противірусне!", - розповіла дівчина.

Валерія повідомила, що наполягла на госпіталізації і чоловіка відвезли до Київської лікарні №4. Там йому зробили комп'ютерну томографію, яка показала двосторонню пневмонію. Дівчина описала стан чоловіка - "між середнім і важким".

"Але скажіть, будь ласка, як за п'ять днів у здорового молодого чоловіка могла розвинутися ось така пневмонія?", - написала Валерія. І зазначила, що тест на коронавірус показав негативний результат.

"Спасибі лікарям, що так стежать за ним. Нон-стопом роблять процедури. Щиро сподіваюся, що все обійдеться", - поділилася Вьюшина.

В той же день, але вже під іншим постом дівчина повідомила, що очікують результатів ПЛР-тестів, щоб розуміти повну картину.

Через 4 дні, 23 березня, Вьюшина написала, що її світ розірвався на "до і після". Кирило перебував у відділенні інтенсивної терапії, а сама Валерія сильно переживала:

"Я не можу їсти, я не можу пити, я просто повільно сходжу з розуму. Мені треба бути сильною і я знаю, що тільки це і лікарі можуть врятувати його ", - написала дівчина.

24 березня Валерія повідомила, що чоловіка перевезли в Інститут серця з підозрою на коронавірус.

"У нас вийшло транспортувати Кирила в Інститут серця. Це означає, що у нас тепер є шанс, тому що тут хоч є те обладнання, яке так нам було необхідно", - написала дівчина.

До посту вона прикріпила відео, на якому заслужений лікар України, кардіохірург і директор Інституту серця Тодуров Борис показав, яке екіпірування повинно бути у докторів для роботи з одним хворим.

"В середньому для на 1 хворого припадає бригада лікарів, ці захисні костюми необхідно міняти раз в декілька годин, в середньому це 30-40 костюмів в день", - розповіла Вьюшина.

6 квітня Валерія опублікувала пост, в якому повідомила про дату похорону - 7 квітня.

"Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого і нікого. Будь ласка, не дзвоніть мені ", - написала Валерія в соцмережі.

Про смерть чоловіка повідомила також головлікар Олександрівської лікарні Людмила Антоненко. Вона також розповіла, що в інфекційній лікарні перебуває 65 осіб, кілька у важкому стані.

Раніше APnews повідомляв, що в Україні різко зросла кількість жертв коронавірусу.

Новини партнерів

У Раді намагаються зірвати прийняття "антиколомойского" закону: внесли понад 16000 поправок
В Україні можуть закрити всі ринки: в МОЗ назвали умову

Найпопулярніше за тиждень