Третьякова стверджує, що термін "неякісні діти" придумав нобелівський лауреат

Третьякова стверджує, що термін "неякісні діти" придумав нобелівський лауреат
Читать на русском

Третьякова заявила з трибуни Верховної Ради, що термін "неякісні діти" - не її, хоч і вибачилася за його використання.

Під час засідання Верховної Ради народний депутат від фракції "Слуга народу" Галина Третьякова виступила з приводу своєї скандальної заяви про "дітей низької якості". Глава комітету Верховної Ради з питань соціальної політики вибачилася за свої слова, проте заявила, що термін належить не їй. "Термін - "якість дітей" - не мій. Те, що я його використовувала в публічній площині, я вибачаюся перед усіма українцями... Термін не мій, а використовувався Гері Беккером - нобелівським лауреатом... Всі діти прекрасні, божий дар", - заявила Третьякова.

За її словами, вона мала на увазі, що соціальна політика має йти від багатих до бідних. "Мова йде не про бідність, чим ви маніпулюєте", - додала нардеп. Також вона впевнена, що проти неї ведеться проплачена брудна кампанія. А справжньою причиною скандалу стало те, що вона разом зі своєю командою "наступила на хвіст інтересам впливових людей". І ці люди, за словами самої Третьякової, хочуть, щоб система залишалася такою ж, як і за усі роки незалежності.

Ще однією причиною початку кампанії проти себе Третьякова назвала і геополітичний фактор. А саме - участь народної обраниці в гуманітарній групі Тристоронньої контактної групи в Мінську. "Вони проти того, щоб в Мінську звучала чітка і не двозначна проукраїнська позиція", - вважає Третьякова.

Нагадаємо, раніше APnews зв'язалися з рядом політтехнологів з проханням прокоментувати скандал з Галиною Третьякової. На думку експертів, ця ситуація - яскравий приклад інформаційної атаки з боку конкурентів.

Читайте також:

Новини партнерів

Активісти влаштували під ОП галасливий протест, "закликаючи" Зеленського стуком касок
У Верховній Раді склав присягу новий депутат

Найпопулярніше за тиждень