Тренер збірної Іспанії порівняв Україну з Ferrari

Тренер збірної Іспанії порівняв Україну з Ferrari
Читать на русском

Енріке зробив комплімент і наставнику нашої збірної.

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке провів прес-конференцію перед матчем проти збірної України. Про це APnews повідомляє з посиланням на Youtube-канал Української асоціації футболу.

Під час прес-конференції Енріке прокоментував гру різних ліній своєї збірної в останньому матчі проти Швейцарії. "Ситуації бувають різні, ми це розглядаємо, розмірковуємо. Всі виступили на високому рівні. Захисники добре знають, що робити, як сприяти атаці. А буває по-всякому", - заявив наставник Фурії Рохі.

При цьому Луїс Енріке віддав належне і збірної України, відповідаючи на порівняння Іспанії з Ferrari. "Україна - ще одна Ferrari. Команда цікава, складна. Можна багатьох назвати. Наприклад, Степаненко. Команда може бути міцною в обороні. На чолі команди Андрій Шевченко. Так що є багато позитивних речей, про які можна говорити", - заявив Луїс Енріке.

При цьому попри компліменти від Енріке, шансів на позитивний результат у майбутньому матчі у збірній України небагато. Детальніше про це ми розповідали в окремому матеріалі.

Новини партнерів

У МОЗ пояснили, як будуть працювати "електронні медичні висновки"
РФ завезе в Україну вакцину від COVID-19: названа умова

Найпопулярніше за тиждень