Тисячі поліцейських, літак і гелікоптери: МВС значно посилило заходи безпеки напередодні Дня незалежності

Тисячі поліцейських, літак і гелікоптери: МВС значно посилило заходи безпеки напередодні Дня незалежності
Читать на русском

Лише у столиці вже чергують 10 000 правоохоронців.

Під час проведення святкових заходів, приурочених до Дня незалежності України правоохоронні органи посилили варіанти забезпечення правопорядку. Так, станом на сьогодні лише у Києві чергують 10 000 правоохоронців.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ, передає APnews.

Так, у столиці забезпечують правопорядок 3,5 тисяч нацгвардійців, 5,8 тисяч — поліцейських, 1,4 тисячі працівників ДСНС.

Зі свого боку, Державна прикордонна служба також посилила прикордонний контроль у пунктах пропуску та КПВВ в’їзду-виїзду та забезпечила готовність резервів до виконання раптово виникаючих завдань.

Повідомляється, що на період свята по Україні чергують близько 8600 бійців та 2800 одиниць техніки ДСНС, у тому числі майже 700 рятувальників і 110 одиниць техніки на об’єктах проведення святкових заходів.

Крім того, організовано чергування авіації - 9 повітряних суден, з них один літак і два гелікоптери в аеропорті "Київ". Також у готовності перебуває 28 піротехнічних розрахунків.

Ситуаційні центри Національної поліції України починаючи від 21 серпня переведені на посилений режим роботи. Територіальні підрозділи – відповідальні за забезпечення безпеки дорожнього руху, а також охорону публічного порядку на масових заходах та безпеку їх учасників.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, у Міноборони анонсували новий сценарій військового параду до Дня незалежності.

Новини партнерів

Разумков про роботу мовного омбудсмена в Україні: Ми могли б обійтися без деяких посад
Дуда запевнив, що Польща підтримає Україну в питанні деокупації Криму

Найпопулярніше за тиждень