Тисячі ФОПів маршем йдуть до офісу Зеленського - онлайн трансляція

Тисячі ФОПів маршем йдуть до офісу Зеленського - онлайн трансляція
Ексклюзив
Читать на русском

Правоохоронці не будуть перекривати рух транспорту по ходу колони підприємців.

Учасники акції протесту ФОПів на Майдані Незалежності рушили маршем по Києву. Про це повідомляє власний кореспондент APnews з місця подій.

Так, учасники мітингу від Майдану Незалежності пройдуть на вулицю Банкову до Офісу президента по маршруту: Хрещатик - Європейська площа - Грушевського - Шовковична - Лютеранська - Банкова.

Під офісом президента ФОПи висунуть свої вимоги влади, серед яких скасування введення касових апаратів, долучити їх представників до розробки законів про підприємців, переглянути локдаун в січні, відставка Кабміну і звільнення голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

Від Банкової колона ФОПів рушить до Палацу Україна, де о 19:00 має відбутися концерт "Квартал 95". Тут підприємці проведуть ще один мітинг.

Варто зазначити, що правоохоронці не будуть перекривати рух транспорту по ходу колони підприємців.

У свою чергу, колона вже рушила і люди зайняли чотири смуги дороги на вулиці Хрещатик, через що водії змушені їхати по смузі зустрічного руху

За всім, що сьогодні відбувається в урядовому кварталі - стежте у Telegram-каналі APnews.

Як раніше повідомляв APnews, в центрі Києва представники малого підприємництва знову вийшли на акцію протесту "saveФОП". Зараз рух автотранспорту по вулиці Хрещатик не обмежується.

Новини партнерів

"Ми не бариги і не козли": ФОПи звернулися до Зеленського зі своїми вимогами - відео
На Львівщині потяг задавив чоловіка, машиністу загрожує 10 років в'язниці

Найпопулярніше за тиждень