Тищенко вступився за Третьякову у скандалі з реакцією на смерть колеги: "Не впевнений, що Галя це писала"

Тищенко вступився за Третьякову у скандалі з реакцією на смерть колеги: "Не впевнений, що Галя це писала"
Читать на русском

За словами нардепа, її риторика в парламенті була іншою

Нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко виступив на захист Галини Третьякової у скандалі з її реакцією на смерть нардепа Антона Полякова. Тищенко заявив, що має певні сумніви щодо того, хто саме міг написати це повідомлення у партійний чат.

Про це нардеп сказав журналісту "Вести".

Нагадаємо, Третьякова у партійному чаті нібито пораділа смерті колеги, написавши "на одного ворога менше". Після того, як інші народні депутати звернули на це публічну увагу, вона пояснила свій "коментар" по смерті Полякова "свободою слова", гарантовану їй Конституцією.

Тищенко ж на захист Третьякової допускає, що повідомлення міг написати хтось інший.

"Я не впевнений, що це Галя Третьякова взагалі писала. От я вам кажу як заступник голови фракції. Я не впевнений, що вона це писала. Її риторика в парламенті була іншою. Вона взагалі казала, що будь-хто має право на висловлювання по Конституції України, але вона не визнавала, що це вона писала. Ось так", - сказав Тищенко.

На що журналіст зауважив, що Третьякова "нібито" цим виступом і підтвердила те, що писала це повідомлення. Нардеп заперечив: "нібито" - не рахується, і "треба бути більш професійними" й оперувати фактами.

Нагадаємо, в ніч на 8 жовтня в Києві помер нардеп Поляков - йому стало погано в таксі. Незабаром колега Полякова розповів подробиці смерті нардепа - у нього була блювота і конвульсії. При цьому генпрокурор заявила, що автомобіль, в якому їхав Поляков, зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Новини партнерів

Поліція знайшла немовля у покинутій будівлі Києва: на п'яну матір склали протокол
Під санкції ЄС потрапили ще вісім росіян, які підривали суверенітет України

Найпопулярніше за тиждень