Тим, хто приміряв на себе одяг батьків міста, доводиться вдаватися до обману - Добкін про вибори мера Харкова

Тим, хто приміряв на себе одяг батьків міста, доводиться вдаватися до обману - Добкін про вибори мера Харкова
Ексклюзив
Читать на русском

Михайло Добкін зазначив, що вибори мера в Харкові пройдуть вже восени поточного року.

Вибори нового мера Харкова після смерті Геннадія Кернеса затягують ті, хто зараз керують містом, щоб вигідніше виглядати на виборах. Про це розповів колишній депутат Михайло Добкін журналісту Василю Апасову в "Першому подкасті", передає APnews.

"Можна було зробити все по-людськи, по закону. Тим, хто приміряв на себе сьогодні одяг батьків міста, доводиться вдаватися до всіляких хитрощів, обману, щоб затягнути вибори за часом та дати собі можливість в очах харків'ян трохи більше відповідати повноцінним претендентам на пост міського голови. Поки не діями, не по тому, що вони з себе представляють, повноцінними вони не виглядають", - заявив політик.

При цьому він вказав, що вибори мера в Харкові пройдуть вже восени поточного року.

"У законі, який зараз діє, є дві дати, коли можна проводити вибори мера - остання неділя березня, яку спеціально пропустили, та остання неділя жовтня. Думаю, що саме на цю дату вибори й призначать", - підсумував Добкін.

Як раніше повідомляв APnews, 24 лютого Харківська міськрада ухвалила рішення про дострокове припинення повноважень мера Геннадія Кернеса.

Новини партнерів

В СБУ пояснили, чому під санкції РНБО потрапили 10 екс-військових
З березня записатися на вакцинацію зможуть всі бажаючі онлайн - Мінцифри

Найпопулярніше за тиждень