"Ці руки дуже багато крали": президент "Інгульця" шокував зізнанням про свої статки

"Ці руки дуже багато крали": президент "Інгульця" шокував зізнанням про свої статки
Читать на русском

Поворознюк заявив, що він багато вкрав у держави.

Президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк шокував зізнанням, що не всі його статки були зароблені чесно. Зокрема, він багато грошей крав у держави.

Про це він заявив у інтерв'ю для Petrove TV, передає APnews.

"Свій капітал я сколотив сам, сам заробив ці гроші. Я їх не вкрав, а просто заробляв. Хоча, я вам скажу чесно, ці руки (показує на свої – прим.) дуже багато крали. Я кажу відверто. Але я ніколи не крав у людей, я крав у держави", - заявив Поворознюк.

За його словами, ці дії обернулися для нього судимістю та втратою авторитету.

"Проносило, проходило, але я за це і судимість заробив. Колись і авторитет на цьому втратив, бо був судимий. В армії теж був судимий: в бушлаті було холодно - я дублянок накрав. Ще й додому надіслав", - додав президент "Інгульця".

Поворознюк каже, що своїм дітям він не дозволить повторити його вчинки та навчить заробляти їх самостійно.

"Я вважаю, що я навчу своїх дітей заробляти гроші своїми мізками. Їм не буде соромно. Навіть якщо мене не буде, вони продовжать всі мої ідеї і плани. "Інгулець" вічно буде грати в футбол, я все зробив для цього", - сказав він.

Варто зазначити, що “Інгулець” попередній сезон завершив на 12 місці в УПЛ, на вісім очок випередивши команду із зони вильоту.

Як повідомляв APnews раніше, в кабінеті президента клубу "Інгулець" вибухнула граната: одна людина загинула, ще одна - в лікарні.

Новини партнерів

Шмигаль заявив, що в Україні посилять заходи по захисту прав дітей
"Заштовхали в машину під домом": у Білорусі затримали колишнього журналіста TUT.BY

Найпопулярніше за тиждень