"Це виглядає смішно": у Зеленського відповіли Лукашенку на пораду "навчитися дипломатії"

"Це виглядає смішно": у Зеленського відповіли Лукашенку на пораду "навчитися дипломатії"
Читать на русском

В ОП порадили білоруському лідеру спочатку вирішити питання з власною легітимністю

Лукашенко порадив Зеленському "навчитися поводитися дипломатично". У відповідь на це в Офісі президента заявили, що білоруському лідеру варто, в першу чергу, вирішити питання своєї легітимності, а вже потім розповідати, кому і як себе поводити.

Про це APnews пише з посиланням на заяву радника голови ОП Михайла Подоляка в коментарі РБК-Україна.

"Панові Лукашенку бажано вирішити питання з власною легітимністю сьогодні у власній країну і намагатися дотримуватися коректних дипломатичних рамок, оцінюючи інших лідерів і інші країни", - сказав Подоляк.

Зауважив, що такі заяви Лукашенка виглядають смішно, особливо зважаючи на той факт, що він майже 30 років вважається невиїзним.

"Вкрай забавно і дивно чути подібні слова від людини, який керує своєю країною майже три десятки років, протягом яких майже незмінно вважається невиїзним. Це, безсумнівно, приголомшливий "дипломатичний навик". А ще більше вражає навик, який привів його країну до статусу повноцінного сателіта іншої країни", - додав радник Єрмака.

Нагадаємо, APnews повідомляв, що Путін вперше відреагував на пропозицію Зеленського про зустріч і запросив його до Москви.

Новини партнерів

ЦВК визнала перемогу Вірастюка на довиборах в Раду
МОЗ не буде посилювати карантин на Великдень: Степанов розповів, як будемо святкувати

Найпопулярніше за тиждень