У НАБУ порушено кримінальну справу проти мера Черкас, де послабили карантин

У НАБУ порушено кримінальну справу проти мера Черкас, де послабили карантин
Читать на русском

Підозра стосується факту невнесення відомостей у декларацію щодо майна, яким володіє чиновник

У НАБУ підготували підозру меру Черкас Анатолію Бондаренку, у якого останні дні конфлікт із владою через прийняте рішення послабити карантин у місті. Зазначимо, що в Україні офіційно карантин продовжується до 11 травня.

Підозра стосується факту невнесення відомостей у декларацію щодо майна, а саме автомобіля Lexus LX 570 2012 року випуску, який був записаний на матір Анатолія Бондаренка Олену. Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву чиновника у прямому ефірі телеканалу НАШ.

“Справа розглядається вже 4 роки. Це політичний тиск, бо ця автівка належала моїй покійній матері. Я нею ніколи не користувався, користувалась моя дружина. Про що і свідчить декларація. Декілька разів мене підвозили на роботу, коли ми їздили за кордон, я сідав за кермо цієї машини. Але хіба це така гучна справа?”, - сказав Бондаренко.

Мер Черкас повідомив, що зараз користується автомобілем Mercedes, який задекларував. А Lexus залишився у користуванні дружини. Бондаренко наголосив, що справу будуть використовувати як політичний тиск, оскільки “нічого іншого не знайдуть”.

Раніше APnews писав, що НАБУ порушило кримінальну справу проти генпрокурора Венедіктової.

Новини партнерів

Трамп звинувачує Китай у поширенні коронавірусу, щоб дискредитувати демократів і перемогти на виборах, - політолог
Декларація Венедіктової: що "втратила" і забула внести глава ГПУ

Найпопулярніше за тиждень