«Це гірко»: Добкін вперше відреагував на смерть Кернеса

«Це гірко»: Добкін вперше відреагував на смерть Кернеса
Читать на русском

"Харків осиротів", - заявив Михайло Добкін.

Український політик Михайло Добкін вперше прокоментував смерть мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це повідомляє APnews з посиланням на Україні 24.

«Перш за все хочу висловити співчуття родині Геннадія Адольфовича, його близьким і рідним. На жаль, ми в цьому світі можемо контролювати багато, але є речі, які не в контролі навіть тих людей, які не хотіли б допускати такі ситуації. З відходом Кернеса Харків осиротів», - заявив Добкін, вказавши на заслуги Кернеса перед Харковом.

«Він з 2006 року брав участь у розвитку і відродженні Харкова. І сьогодні сприймати Харків без зв'язку з Кернесом - і незвично, і гірко, і поки ще боляче. Повинен пройти якийсь час, щоб звикнути до цієї думки. І все це попри те, що його відхід не був раптовим, - додав політик.

Нагадаємо, 17 грудня мер Харкова Геннадій Кернес помер від ускладнень, викликаних коронавірусом. У наступні три місяці місцева влада повинна організувати вибори нового міського голови. Наразі у будівлі харківської мерії жителі міста вшановують пам'ять політика.

Раніше APnews повідомляв, у Харкові увічнять Геннадія Кернеса, - заява.

Читайте також:

Новини партнерів

Альтернативи Вітренку немає. Арахамія заявив, що "скривджені" нардепи проголосують повторно
Кернеса не будуть ховати як хворого COVID-19: в міськраді Харкова назвали причину

Найпопулярніше за тиждень