Світлана Лобода підтвердила свій концерт в Одесі

Світлана Лобода підтвердила свій концерт в Одесі
Читать на русском

Зараз співачка в основному живе і виступає в Росії.

Співачка Світлана Лобода оголосила, що дійсно збирається виступити з концертом в Одесі. Про це APnews повідомляє з посиланням на Instagram виконавиці.

"Зірка", яка останнім часом живе і виступає в Росії, пообіцяла влаштувати для шанувальників "грандіозний вечір з жаркими танцями і хітами". Також прийшли на концерт чекає прем'єра нової пісні співачки під назвою ALLO.

"Моя рідна Україна! Я так скучила! Шалено рада анонсувати довгоочікуваний концерт в Одесі, який відбудеться 14 серпня в Ibiza Beach Club. Ми готуємо безліч сюрпризів - уперше представлю моїм улюбленим одеситам наш новий трек "ALLO", - написала Лобода.

Також Світлана Лобода анонсувала ще один сюрприз. Дізнатися, про що саме говорила співачка, можна буде, купивши квиток, мінімальна вартість якого стартує з 1 300 гривень. А за найдорожчі доведеться заплатити 17 тисяч гривень.

Світлана Лобода підтвердила свій концерт в Одесі
Світлана Лобода підтвердила свій концерт в Одесі

Раніше APnews повідомляв, що співачка MARUV стала ведучою на російському телеканалі. Анна Корсун, більше відома під псевдонімом MARUV, стала ведучою Російського чарту.

Новини партнерів

У МОЗ розповіли, коли в Україні розпочнеться вакцинація підлітків
На трасі Київ – Чернігів мікроавтобус з людьми врізався у фуру, є постраждалі – фото

Найпопулярніше за тиждень