Суркіс заявив, що за 10 років виплатив 600000 євро штрафів через фанатів

Суркіс заявив, що за 10 років виплатив 600000 євро штрафів через фанатів
Читать на русском

При цьому Суркіс завжди намагався захищати фанатів.

З моменту підписання контракту з Мірчею Луческу відносини між фанатами і президентом "Динамо" серйозно загострилися. Ігор Суркіс в черговий раз поділився своєю думкою про таку поведінку уболівальників клубу. Про це APnews повідомляє з посиланням на інтерв'ю Ігоря Михайловича в програмі "Мага".

За словами Ігоря Михайловича, зараз вся відповідальність за результати команди лежить на ньому, оскільки саме він займається фінансуванням клубу. "А що можуть з мене вимагати, вибачте, вболівальники, які приходять на стадіон. Футбольний клуб "Динамо", а це я, плачу за них штрафи", - заявив Суркіс. Більш того, за словами президента киян, за останні 10 років клуб, а значить він сам, виплатив в УЄФА і УАФ понад 600 тисяч євро штрафів.

"Це і той знаменитий матч з "Челсі", расизм, на який ми витратили велику кількість грошей, щоб нам скоротили дискваліфікацію. Це закриття секторів. А коли УАФ закриває стадіон повністю, ми обурюємося, намагаємося виправдовувати їх, я завжди намагаюся їх захищати. два сектора, які вони займають, не приходять, але при цьому ж не приходять люди, які просто ходять з дітьми. Хіба вони добро роблять своєму клубу або зло?", - обурився Суркіс.

На думку Ігоря Михайловича, щось вимагати можуть лише люди, які самі вкладають щось в клуб. При цьому Суркіс вважає, що серед уболівальників вистачає нормальних лідерів і мудрих хлопців. Вони, на думку президента клубу, не стоятимуть під стадіоном, "палитимуть щось". Ті ж акції протесту, які зараз проводять ультрас, Ігор Суркіс вважає провокаціями, причому роблять це "не просто так". Однак Ігор Михайлович пообіцяв розібратися в цій ситуації.

Читайте також:

Новини партнерів

Терорист, який захопив банк в центрі Києва, зажадав зустрічі зі ЗМІ
У центрі Києва чоловік захопив банк та погрожує вибухом

Найпопулярніше за тиждень