Супермодель Chanel та муза Лагерфельда померла в 50 років

Супермодель Chanel та муза Лагерфельда померла в 50 років
Читать на русском

У моделі залишилося четверо дітей

Супермодель Стелла Теннант померла у віці 50 років. Причина смерті аристократки не розголошується. Вона була обличчям модного будинку Chanel і музою Карла Лагерфельда.

Про це повідомляє APnews з посиланням на DailyMail.

"З великим сумом повідомляємо про раптову смерть Стелли 22 грудня. Вона була чудовою жінкою і надихала всіх нас ", - поділилися трагедією родичі моделі.

"Нам дуже буде її не вистачати, але ми просимо поважати наше приватне життя. Про організацію похорону наша сім'я оголосить трохи пізніше ".

На початку 2020 року Стелла розлучилася зі своїм чоловіком через 21 роки спільного життя, але про це стало відомо тільки в серпні цього року.

Стелла почала свою кар'єру в модельному бізнесі в 1990 роках і стала відомою завдяки своїй андрогінній зовнішності. Її перша зйомка потрапила на обкладинку британського Vogue в 1993 році.

В той же день їй запропонували провести модельну кампанію Versace в Парижі, яка стала обкладинкою для італійського видання.

Стелла Теннант стала обличчям дому Chanel і музою Карла Лагерфельда. Вона стабільно брала участь в модних показах і рекламувала Calvin Klein, Hermеs, Burberry.

Теннант була онукою Ендрю Кавендіша, 11-го герцога Девонширского. Сім'я аристократів володіла імперією нерухомості, включаючи розкішну конюшню в Единбурзі та особняк недалеко від маєтку її батька.

В цьому році багато зоряних пар розлучилися, редакція APnews розповіла про найскандальніші розлучення 2020 року.

Новини партнерів

На Одещині невідомий з рушниці розстріляв автомобіль, після чого втік
Лікар пояснив, як коронавірус-мутант з Британії вплине на ефективність вакцин

Найпопулярніше за тиждень