"Судоми здохлої корови": Кива прокоментував напад на автобус "Патріотів - За життя" і розповів про відповідні дії

"Судоми здохлої корови": Кива прокоментував напад на автобус "Патріотів - За життя" і розповів про відповідні дії
Ексклюзив
Читать на русском

За словами Киви, люди, які напали на автобус "Патріотів - За життя", роблять помилки

Народний депутат від "Опозиційною платформи - За життя" Ілля Кива заявив, що буде розбиратися з нападом на автобус "Патріотів - За життя" в правовому полі. Про це він повідомив в коментарі кореспонденту APnews.

"Насправді, я не маю іншої можливості, крім як дій в правовому полі, тому що є громадянином своєї країни", - сказав він.

Кива зазначив, що в Україні "фактично вигодували систему недоторканних, які сьогодні мають можливість до протиправних дій".

"Тому, що це все продукт свідомо сформованої на сьогоднішній день ситуації за останні шість років, коли ми вигодували фактично систему недоторканних, які сьогодні мають можливість до подібних протиправних дій. І не тільки проти народних депутатів, а й проти всіх українських громадян. Бити людей, розстрілювати на трасах, закидати гранати, як наслідок, чому б і не отп***ить народного депутата", - додав він.

За словами Киви, люди, які напали на автобус "Патріотів - За життя", роблять помилки.

"Насправді, вони роблять помилки, які і будуть їм коштувати їх історій. Це всього лише судоми здохлої корови, ви зрозуміли? У прямому сенсі цього слова. І повірте мені, чим більше помилок вони допустять, тим, за великим рахунком, швидше їх історія закінчиться. Знаєте як? Головне мати витримку - сидіти на березі і дивитися, як труп твого ворога пропливає по річці", - підкреслив депутат.

Як повідомляв APnews раніше, під Харковом 27 серпня розстріляли мікроавтобус з людьми: поліція ввела операцію "Сирена".

Новини партнерів

Український тенісист відмовився продовжити матч через суддівську помилку
"Я тебе навчу жити": в Хмельницькому стріляли у Володимира Путіна

Найпопулярніше за тиждень