Судді Вовку, який штампує незаконні рішення по справі Медведчука, після зміни влади буде нікуди бігти

Судді Вовку, який штампує незаконні рішення по справі Медведчука, після зміни влади буде нікуди бігти
Читать на русском

Офіс президента вимагає від судді Вовка виконувати вказівки Банкової і тримати Медведчука під домашнім арештом під будь-яким приводом.

Адвокати Віктора Медведчука заявили, що влада змушує суддів йти проти закону. Справа в тому, що Офіс президента вимагає від судді Вовка виконувати вказівки Банкової і тримати Медведчука під домашнім арештом під будь-яким приводом. Вовк це і робить. Раніше він продовжив домашній арешт Медведчуку навіть після того, як адвокати глави політради ОТЗЖ просто-таки розбили аргументи звинувачення.

Суддя Вовк міг би сидіти тихо і не світитися, якщо вже його ОП взяв на гачок, але при цьому цей перевертень в мантії показово відпускає на свободу кримінального авторитета Умку, очевидно, що за хабар. Тобто всім нам кажуть: ці беззаконня нічого не бояться. А даремно.

Суддя Вовк - це новий суддя Кірєєв (якщо ви забули, це той, який кошмарив у судах Юлію Тимошенко, а потім після зміни влади втік до Росії). Тільки ось Кірєєву було куди бігти, а куди побіжить Вовк після зміни влади? До Росії його не пустять, а якщо і пустять, той миттю "упакують" за переслідування близького друга Володимира Путіна. Заходу Вовк не потрібен, його просто повернуть назад в Україну. Та й в Молдову бігти Вовку небезпечно - кейс судді Чауса показовий, адже можуть вкрасти.

Тому мені незрозуміла логіка судді Вовка і багатьох інших суддів, які погодилися служити Зеленському та виконують свідомо злочинні вказівки. Що ви будете робити, коли влада Зе впаде? Адже це станеться дуже скоро, а бігти вам буде нікуди.

Шановні судді, припиняйте знущатися над законом, звільняйте Медведчука. Це майбутній лідер нашої країни, який витягне нас з ями.

Олександр Кальченко.

Рубрика "Думки" не модерується редакцією. Редакція не поділяє позиції блогерів і не несе відповідальності за достовірність викладених ними фактів і позицій.

Новини партнерів

Вибух на шахті в Донецькій області: поліція почала розслідування. Там загинув один шахтар, ще 9 постраждали
Українець Роман Яремчук переходить у португальський топ клуб

Найпопулярніше за тиждень