"Судді були заряджені": Ломаченко заявив, що в бою з Лопесом він не програв

"Судді були заряджені": Ломаченко заявив, що в бою з Лопесом він не програв
Читать на русском

Лома впевнений, що набоксував мінімум на нічию.

Екс-чемпіон світу за версією трьох боксерських організацій Василь Ломаченко дав перше інтерв'ю після поразки в чемпіонському поєдинку з Теофімо Лопесом. У ньому він заявив, що не вважає, що програв той бій, повідомляє APnews.

Так, Василь виявився незгодний, що він втомився в другій половині поєдинку. І навіть заявив, що останні шість раундів "були без питань". "Якщо ми порівняємо його перші шість раундів, скільки він завдав шкоди мені, і другу половину, ту шкоду, яку завдав я, то я вважаю, що це були різні речі. Це були різні дві половини", - упевнений Ломаченко.

В цілому ж Ломаченко заявив, що бій закінчився як мінімум внічию - кожен з боксерів виграв по шість раундів. А далі, впевнений українець, потрібно було дивитися на те, хто "забрав" більше так званих чемпіонських раундів (10, 11 і 12), і там перевага була вже на боці Ломаченко.

"Давайте шкоду візьмемо. Шість раундів його і шість раундів мої останні. Вже ми поєдинок ділимо на його раунди і мої раунди. Перша половина і друга половина. Ну як дивитися?", - обурився Василь. Причина ж такого рішення суддів, як упевнений сам боксер - в їх "зарядженості".

"І навіть давайте візьмемо як судді віддали. Навіть якби я в першій половині, з його 6 раундів взяв три раунди, ще три раунди, то на записках я б не виграв поєдинок. А про що це говорить? Це не про упередженість каже, а про зарядженість. Судді були заряджені. Там і не пахло тим, щоб судили об'єктивно, як-то чесно. Там не пахло цим", - заявив Ломаченко.

Нарешті, Лома просто підтвердив свої ж слова, сказані після поєдинку. Тоді він не поспішав нічого коментувати, але йому здавалося, що бій виграв саме він. Після того, як Василь поєдинок переглянув, він думки не змінив. "І сьогодні я це говорю: я не програв цей поєдинок", - впевнений українець.

Нагадаємо, що після закінчення поєдинку стала відома статистика боксерів за ударами. І якщо судити по ній, перемога Лопеса виглядає більш заслуженою - американець завдав в два рази більше ударів, ніж українець.

Новини партнерів

Рада призначила міністром по ветеранам генерал-майора Лапутіну
10 травмованих, з них двоє дітей: на Львівщині мікроавтобус з пасажирами влетів у легковик

Найпопулярніше за тиждень