Суд заарештував військових, які влаштували стрілянину в поїзді

Суд заарештував військових, які влаштували стрілянину в поїзді
Читать на русском

Один з них буде перебувати під арештом на гауптвахті протягом 20 діб, інший - 2 місяці під вартою.

Суд заарештував двох військовослужбовців, які влаштували стрілянину в поїзді "Костянтинівка-Київ". Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері об'єднаних сил.

Харківська спеціалізована прокуратура у військовій і оборонній сфері об'єднаних сил вимагала визнати одного з військових винним за такими стаття:

  • 172-15 "Недбале ставлення до військової служби при виконанні службових обов'язків з доставки кореспонденції в установлені строки, вчинене в умовах особливого періоду";
  • 172-16 "Бездіяльність військовою службовою особою, а саме невжиття заходів з припинення кримінального правопорушення, що вчиняється підлеглим, вчинене в умовах особливого періоду";
  • 172-20 "Розпивання алкогольних напоїв та невжиття заходів для усунення від обов'язків військової служби особи, яка перебуває в нетверезому стані, в умовах особливого періоду" КоАП.

Суд постановив відправити офіцера на гауптвахту на 20 діб.

Другого офіцера звинуватили за такими статтями:

  • 296 "Хуліганство";
  • 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Йому було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб, без визначення розміру застави.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, в ніч на 6 квітня військовослужбовці Держспецзв'язку влаштували стрілянину в поїзді. В результаті потяг довелося зупинити на станції Красноград, де і затримали військовослужбовців.

Як раніше повідомляв APnews, військовослужбовців Головного управління урядового фельд'єгерського зв'язку Держспецзв'язку звільнили після страшної стрілянини в поїзді Костянтинівка-Київ.

Новини партнерів

У Британії оголосили восьмиденний траур, принца Філіпа поховають без камер
Під Дніпром школяр згвалтував 2-річну дівчинку

Найпопулярніше за тиждень