Суд заарештував копа, який п'яним влаштував смертельне ДТП в Броварах

Суд заарештував копа, який п'яним влаштував смертельне ДТП в Броварах
Читать на русском

Поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років

Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави дільничного поліцейського, який, бувши п'яним, на смерть збив жінку і критично травмував другу в Броварах.

За інформацією джерел APnews, поліцейського на високому рівні намагалися "відмазати", однак, через особисте втручання заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова цей процес вдалося припинити.

Цей випадок повинен стати "показовим" для правоохоронних органів, а подібні історії та потенційні злочинці повинні засвоїти, що "вирішити" більше просто так не вийде

"6 жовтня 2020 Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід дільничного офіцерові поліції Деснянського управління поліції ГУ Нацполіції в м. Києві, який підозрюється в скоєнні смертельного ДТП в місті Бровари. За рішенням суду поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави", - йдеться в повідомленні відомства.

Якщо прокуратура доведе вину учасника ДТП йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, що 4 жовтня в Броварах поліцейський збив двох жінок. Від отриманих травм одна з потерпілих померла на місці події, інша госпіталізована в лікарню з важкими травмами. За попередніми даними працівник поліції знаходився в стані алкогольного сп'яніння, але від проходження медичного огляду на стан сп'яніння відмовився.

Як раніше повідомляв APnews, інспектор Національної поліції в Києві попався на збуті наркотичних і психотропних речовин.

Новини партнерів

Чотири роки замість двох місяців: у Хмельницькій області ув'язнений "набігав" новий термін
МВС буде шукати порушників на виборах літаками та квадрокоптерами

Найпопулярніше за тиждень