Суд в Києві не зміг обрати Микитасю запобіжний захід, судді оголосили відвід

Суд в Києві не зміг обрати Микитасю запобіжний захід, судді оголосили відвід
Читать на русском

Нове засідання суду має відбутися 31 грудня орієнтовно о 9:00

Шевченківський районний суд Києва не зміг обрати запобіжний захід колишньому главі компанії "Укрбуд" та екс-нардепу Максиму Микитасю. Про це повідомляє APnews з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Так, 30 грудня суд зібрався, щоб обрати запобіжний захід Микитасю в справі про викрадення київського адвоката. Спочатку захист екс-нардепа заявила, що не встигла ознайомитися зі справою, тому суддя оголосив двогодинну перерву, щоб адвокати змогли ознайомитися з матеріалами. Після цього захист Микитася заявив дев'ять клопотань про витребування матеріалів і документів у справі, але жодне з них суд не задовольнив.

Після цього адвокати попросили коротку перерву для підготовки письмової заяви про відвід судді. Для прийняття рішення щодо заявленого відводу був оголошений ще одну перерву. Засідання, на якому розглянуть відвід судді, заплановано на 31 грудня орієнтовно на 9:00

Як раніше повідомляв APnews, правоохоронці не могли знайти Максима Микитася - екс-власника компанії "Укрбуд" і колишнього народного депутата, якому оголосили про підозру у вимаганні та викраденні людини в Києві.

Новини партнерів

У січні 2021 року на українців чекають відразу три магнітні бурі, і всі - на свята
В Івано-Франківську ЗМІ влаштували демарш проти Зеленського

Найпопулярніше за тиждень