Суд Миколаєва вимагатиме арешту синів адвоката, які п'яними влаштували ДТП, побили чоловіка і викрали його авто

Суд Миколаєва вимагатиме арешту синів адвоката, які п'яними влаштували ДТП, побили чоловіка і викрали його авто
Читать на русском

До цього зловмисникам вдавалося уникнути покарання завдяки своїй матері.

У Миколаєві суд 9 липня вимагатиме арешту двох синів місцевого адвоката Світлани Семенової, які п’яними сіли за кермо, стали винуватцями ДТП, побили водія, а потім ще й викрали машину потерпілого.

Про це повідомили у Вознесенській окружній прокуратурі, передає APnews.

Зазначимо, що до цього суддя Южноукраїнського суду Галина Далматова відпустила зловмисників під нічний домашній арешт. По факту їм обрали найбільш м’яку міру запобіжного заходу, що викликало обурення громадськості і протест прокуратури.

Наголошується, що сини адвоката Світлани Семенової Артур і Віталій вже не вперше порушують закон і регулярно створюють ризик здоров’ю та життю місцевих жителів.

Так, минулого року Артур Семенов влаштував дебош біля райвідділу поліції і мало не збив на авто поліцейську, яка намагалася втихомирити "мажора". Ще раніше Семенов спровокував бійку, а після — стріляв у перехожого, який зробив йому зауваження. Цей перелік можна продовжити не одним таким "досягненням".

Кожного разу Семенов уникав належного покарання завдяки своїй мамі, яка одразу виступає його адвокатом в кримінальних процесах.

Як повідомляв APnews, підсанкційний кримінальний "авторитет"-рецидивіст погрозами вибивав "борг" для поповнення "общаку".

Новини партнерів

Будуть розбиратися: Зеленський відреагував на петицію за звільнення Татарова
На Камчатці знайшли уламки літака Ан-26: загинули десятки людей

Найпопулярніше за тиждень