"Стукотіли в двері сусідки та питали, де Кличко": мер Києва розповів подробиці срецоперації в його будинку

"Стукотіли в двері сусідки та питали, де Кличко": мер Києва розповів подробиці срецоперації в його будинку
Ексклюзив
Читать на русском

За словами Кличка, про правоохоронців, які увірвалися в під'їзд будинку, він дізнався зі ЗМІ

Мер Києва Віталій Кличко вважає сьогоднішній візит правоохоронців у будинок, де він проживає, психологічним тиском. Про це повідомив власний кореспондент APnews з місця подій.

За словами Кличка, про правоохоронців, які увірвалися в під'їзд будинку, він дізнався зі ЗМІ після тренування.

"З ранку я зазвичай йду на тренування в зал, який знаходиться поруч з будинком. Після тренування зі ЗМІ дізнався про спецоперацію правоохоронців, які були в шоломах з автоматами увірвалися в під'їзд. Я викликав адвоката, після чого разом з журналістами піднявся на один з поверхів, де побачили правоохоронців. Вони знаходилися на два поверхи нижче моєї квартири. Вони сказали, що йдуть обшуки по якомусь кримінальній справі. Коли я піднявся до своєї квартири, де встановлена ​​камера відеоспостереження, побачив на відео, що правоохоронці дзвонили в мої двері" , - розповів Кличко.

При цьому він розповів, що правоохоронці стукали в двері сусідки і питали, де Кличко.

"Я сумніваюся, що це випадковість. Я вважаю, це психологічним тиском. Це тиск обумовлений тим, що комусь не подобаються мої заяви про необхідність введення локдауна, коли у нас лікарні переповнені. Не подобається, що я закликаю мерів об'єднуватися під час навчань російської армії на кордонах України, а комусь не подобаються міські ініціативи. Я можу сказати тільки одне: "У чому сила, брат? Сила в правді" (цитата з фільму "Брат 2", - ред.)", - пояснив мер Києва.

За словами Кличка, в квартирі, де нібито проводилися обшуки живуть бабусі, які в минулому працювали в оперному театрі. Правоохоронці заявили, що ту квартиру здають якимось злочинцям.

Як раніше повідомляв Apnews, група озброєних людей під'їхала до будинку на вулиці Богдана Хмельницького в Києві, де живе мер столиці Віталій Кличко

Новини партнерів

Зеленський заявив, що Україна робить все для повернення Криму
"Картинка змінюється": в МЗС відреагували на раптове відеозвернення "викраденого" екс-судді Чауса

Найпопулярніше за тиждень