Стрілянину у потязі Костянтинівка-Київ влаштували співробітники Держспецзв'язку

Стрілянину у потязі Костянтинівка-Київ влаштували співробітники Держспецзв'язку
Читать на русском

Чоловікам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Військовослужбовцями, які влаштували стрілянину у потязі Костянтинівка-Київ, виявилися двоє працівників фельд'єгерської служби Держспецзв'язку, які прямували до Києва.

Про це APnews пише з посиланням на поліцію Харківської області.

"В результаті чітких та злагоджених дій спецпризначенців зловмисників вдалося затримати протягом кількох хвилин. Ними виявилися двоє працівників фельд'єгерської служби Держспецзв'язку, які прямували до Києва", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що стрілки погрожували поліцейським відкрити вогонь на ураження при спробі штурму.

Одного з них затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З іншим правопорушником наразі працюють слідчі.

Військовослужбовцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв APnews раніше, у Харківській області двоє військових влаштували стрілянину в вагоні поїзда. Зазначені особи мали дозвіл на носіння зброї. Пізніше стало відомо, що дебошири забарикадувались у купе та погрожували застрелити копів.

Новини партнерів

В Україні вперше військова пройшла відбір Сил спеціальних операцій
НАБУ спіймало на хабарі в $100000 брата голови ОАСК Вовка: у будівлі суду проводяться обшуки

Найпопулярніше за тиждень