Стрілянина в ресторані Харкова: дебошира зарізали, а не забили пляшками

Стрілянина в ресторані Харкова: дебошира зарізали, а не забили пляшками
Читать на русском

Винуватцю загрожує до 15 років в'язниці

Чоловік, який 1 листопада влаштував стрілянину в одному з ресторанів Харкові, помер від великої втрати крові. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу поліції Харківської області.

"Тіло чоловіка в одному з ресторанів на вулиці Ярослава Мудрого виявлено 1 листопада близько 5:50. За адресою виїжджали керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група і керівництво Київського відділу, використовувалася пересувна криміналістична лабораторія, застосовувався службовий собака. На місці події на другому поверсі ресторану правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Біля померлого була зброя - спеціальний засіб для відстрілу гумових куль, зареєстрований на дану людину. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 37-річний харків'янин", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що між загиблим і компанією чоловіків стався конфлікт в ресторані, в результаті якого чоловік відкрив вогонь по опонентах.

"У ході конфлікту загиблий отримав два колото-різаних поранень правого і лівого стегна і від крововтрати помер на місці", - зазначив тимчасово виконуючий обов'язки заступника начальника Київського відділення поліції Михайло Цап.

За даним фактом порушено справу за частиною 1 статті 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Як раніше повідомляв APnews, в Харкові в ніч на 1 листопада чоловік зайшов до ресторану і відкрив стрілянину. Відвідувачі забили стрілка на смерть пляшками

Новини партнерів

Депутати "Слуги народу" підтримають розпуск КСУ, якщо судді не підуть самі - нардеп
В Україні в один тур офіційно обрали 27 мерів

Найпопулярніше за тиждень