Стрілянина на зупинці у Полтаві: копи знайшли порушника і звільнили заручницю

Стрілянина на зупинці у Полтаві: копи знайшли порушника і звільнили заручницю
Читать на русском

У результаті стрілянини на зупинці громадського транспорту постраждав чоловік, його госпіталізували з пораненням ноги.

Поліція затримала зловмисника, який влаштував стрілянину в Полтаві на зупинці громадського транспорту, і силою затягнув жінку в авто, на якому зник.

Про це APnews повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції в Полтавській області. 34-річного стрілка зупинили аж у Кременчуці, разом з ним в машині знаходилася 25-річна дівчина, яку імовірно він і викрав.

За даними правоохоронців, в центральній частині Полтави підозрюваний скоїв кілька пострілів зі зброї, в результаті чого поранив 31-річного чоловіка. Куля пошкодила йому ногу. Потерпілому надали необхідну медичну допомогу.

Тривають слідчі дії. Зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) і ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Раніше APnews повідомляв, у Полтаві на одній із зупинок громадського транспорту невідомий чоловік відкрив стрілянину, після чого затягнув одну з жінок, котрі стояли на зупинці, в авто і зник.

Новини партнерів

Російський тренер судиться з Facebook. Там його прізвище вважають образливим для українців
«Пермському стрілку» проведуть психіатричну експертизу

Найпопулярніше за тиждень