Мітингуючі з матюками вигнали з-під суду Стерненко ще одну групу журналістів

Мітингуючі з матюками вигнали з-під суду Стерненко ще одну групу журналістів
Читать на русском

Засідання у справі Стерненка затягнеться до пізнього вечора.

Сутички під Шевченківським судом продовжуються. Мітингуючі продовжують проявляти агресію щодо журналістів ряду видань та телеканалів.

Про це повідомляє кореспондент APnews з місця події.

Під час чергової перерви у судовому засіданні Сергій Стерненко вийшов до журналістів та своєї групи підтримки, щоб сказати, що засідання у його справі триватиме до пізнього вечора.

Стерненко заявив, що "був шокований поведінкою "беркута" і додав, що "раніше вони хоча б на народних депутатів не нападали".

Потім йому поставили запитання стосовно того, чому він говорить лише про напади на активістів, а про застосування сили щодо журналістів – ні. Стерненко відповів, що у нього немає таких відомостей.

Після провокаційного запитання, яке поставили журналісти Newsone, їх знову оточили і почали погрожувати з використанням нецензурної лайки.

Зазначимо, що на місці події знаходиться народний депутат, лідер партії "Голос" Кіра Рудик, яка повернулася з відділення поліції, куди доставили затриманих правопорушників з групи підтримки Стерненко.

"Ніхто не має права бити звичайних громадян. Від дій поліції постраждав депутат партії "Голос" Роман Лозинський, зараз він поїхав у відділення поліції писати заяву на дії співробітників поліції, а також знімати побої", - наголосила Рудик.

Нагадаємо, що нардеп з партії "Голос" Ярослав Юрчишин заявив, що готовий взяти підозрюваного Сергія Стерненка на поруки.

Як повідомляв APnews, захисники Стерненка нападали на журналістів під будівлею суду.

Новини партнерів

Стала відома дата розгляду клопотання про запобіжний захід Порошенку
Шпаргалка для абітурієнта. Все що потрібно знати про "карантинне" ЗНО 2020 батькам і випускникам

Найпопулярніше за тиждень