Степанов пояснив, чому у 2017 році він вніс заставу за нещодавно засудженого Стерненка

Степанов пояснив, чому у 2017 році він вніс заставу за нещодавно засудженого Стерненка
Читать на русском

Міністр заявив, що з його боку це була "реакція на несправедливість".

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, який у 2017 році очолював Одеську ОДУ, розповів чому у той час він вніс заставу за Сергія Стерненка, хоч останній і не був його добрим знайомим.

Про це глава МОЗ розповів у програмі "Право на владу", передає APnews.

Одразу зазначимо, що 23 лютого 2021 року Одеський суд засудив Сергія Стерненка до 7 років в'язниці за викрадення людини.

"У 2017 році це була моя реакція на несправедливість. Він ніколи не був моїм добрим знайомим. Це була моя реакція на ту ситуацію. Це нормальна реакція на несправедливість", - пояснив Степанов.

Також чинний міністр охорони здоров'я нагадав, що тоді йшлося про акцію проти забудови одеського Літнього театру. Тоді Стерненка звинуватили у масових заворушеннях і обрали запобіжний захід – арешт на 60 діб із правом внесення застави у 600 тисяч гривень. Степанов, який очолював Одеську ОДА, вніс заставу у повному обсязі.

Нагадаємо, що 18 листопада 2017 року заздалегідь анонсований мітинг одеситів проти забудови перетворився на сутички з поліцією. Сторони звинуватили одна одну в "проплачених провокаціях".

Як повідомляв APnews, в ОПУ розповіли про дзвінок Стерненко до Зеленського.

Новини партнерів

Під Сумами поїзд на смерть зніс чоловіка
У Києві палала багатоповерхівка, люди в страху вибігли на вулицю

Найпопулярніше за тиждень