Від камінг-ауту Роналду до смерті динозаврів від Covid. ТОП найбільш курйозних ставок в 2020 році

Від камінг-ауту Роналду до смерті динозаврів від Covid. ТОП найбільш курйозних ставок в 2020 році
Читать на русском

У 2020-му році навіть ставки виходять дивними.

У 2020-му році пандемія коронавіруса серйозно торкнулася найрізноманітніших аспектів життя, в тому числі і сфери ставок. На тлі скасування більшості змагань найрізноманітніші букмекерські контори почали пропонувати дуже різні ставки, в тому числі і зовсім дикі. До середини року запал букмекерів вщух, але APnews все одно зміг знайти вісім дивних букмекерських ліній, на які можна поставити до кінця 2020-го року.

Найбільший куш можна зірвати, якщо повірити в теорію про пласку землю. Адже один з букмекерів пропонує зробити ставку з коефіцієнтом 1000, що в 2020-му році Нобелівську премію вручать за доказ того, що Земля - ​​пласка. Набагато більш імовірною (в порівнянні з попередньою ставкою) виглядає наступна: що в 2020-му році вчені зможуть довести, що динозаври вимерли через COVID-19. З одного боку, цьому вже мало хто здивується в 2020-му, а з іншого - коефіцієнт 250 підштовхує ризикнути.

Взагалі, темі коронавіруса все ще присвячено досить ліній. Так, можна поставити на те, що саме "коронавірус" стане словом року за версією Кембриджського або Оксфордського словника. Причому тут заробити вийде тільки в разі, якщо цього не станеться - ставка "ні" оцінюється коефіцієнтом 7. Самі букмекери явно не сумніваються в "короні" - на її перемогу ставки приймаються з коефіцієнтом 1,1. Також невисокі коефіцієнти діють і на те, що до кінця 2020-го року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосить про створення вакцини від COVID-19. Причому те, що це трапиться - менш ймовірний вихід (1,992 проти 1,72).

Набагато веселіше робити ставки на те, що рок-легенда Оззі Осборн на старості років візьметься за своє - відкусить голову кажана, щоб зупинити коронавірус. У варіанта "так" несподівано низький коефіцієнт, до речі - всього 4,5. Також ми не впевнені, що наступна ставка якось пов'язана з коронавірусом, але все-таки. Якщо ви хочете побачити бій між Тіматі і Бастою в 2020-му - зробіть ставку, що бій відбудеться. І тоді ви навіть можете заробити в 5,5 разів більше ніж поставили.

Нарешті, любителі спорту можуть поставити на дуже незвичайний "тотал". Скільки дітей в 2020-м народиться у зірок "Реала", "Барселони" і "Ювентуса"? Якщо ви вірите, що у Мессі, Піке, Рамоса і Роналду народиться "тотал більше 1,5" дитини - ставте і заробіть в 2,4 рази більше початкової ставки. Якщо ж ви вірите в "тотал менше" - ставте за коефіцієнт 1,5. А ще, щоб два рази не вставати, можете поставити на те, що Кріштіану Роналду до кінця року зробить камінг-аут. Коефіцієнт, до слова, солідний - 11,5.

Читайте також:

Новини партнерів

У Миколаївській області вантажівка в’їхала в авто комунальників: є жертви
Луческу офіційно підтвердив, що покидає "Динамо"

Найпопулярніше за тиждень