Стартовий тур УПЛ: "Шахтар" проти "Металіста", "Динамо" зіграє з "Інгульцем"

Стартовий тур УПЛ: "Шахтар" проти "Металіста", "Динамо" зіграє з "Інгульцем"
Читать на русском

Аналітики букмекерської контори Паріматч Україна оцінили шанси клубів прем'єр-ліги у стартовому турі нового сезону.

Новий сезон чемпіонату України з футболу, незважаючи на війну, розпочнеться 23 серпня. Після тривалих обговорень та консультацій, керівництво УПЛ ухвалило рішення провести турнір, який розширено до 16 клубів.

Стартовий тур прем'єр-ліги подарує українським уболівальникам кілька цікавих протистоянь, які в повному обсязі доступні у лінії букмекерської контори Паріматч Україна, яка працює з національною ліцензією від комісії КРАЇЛ.

"Шахтар", який отримав чемпіонський титул минулого сезону, незважаючи на дострокове завершення змагань, у стартовому турі зіграє проти "Металіста-1925". У цьому протистоянні експерти Parimatch віддають перевагу донецькому клубу, пропонуючи за перемогу фаворита коефіцієнту 1,37, за нічию запропоновано котирування 4,80, а можливий успіх «Металіста» оцінюється в 8,70.

Нагадаємо, що цього літа «Шахтар» очолив новий тренер Ігор Йовічевіч. Хорватський фахівець, який раніше працював із «Карпатами» та «Дніпром-1», замінив на посаді італійського наставника Роберто Де Дзербі.

«Динамо», у статусі срібного призера минулого сезону, розпочинає чемпіонат із гостьової гри проти «Інгульця». Експерти Паріматч Україна переконані, що київський клуб не матиме проблем у цьому протистоянні. Ставки на користь перемоги підопічних Мірчі Луческу приймаються з коефіцієнтом 1,23, нічия – 5,90, перемога «Інгульця» – 13,50.

Бронзова призерка минулого розіграшу УПЛ «Дніпро-1» у стартовому турі зійдеться з «Олександрією». У цьому протистоянні дніпровський клуб йде помірним фаворитом з коефіцієнтом на перемогу 2,10, за нічию запропоновано котирування 3,65, а перемога «Олександрії» йде за 3,30.

Крім вищеописаних матчів, у першому турі чемпіонату відбудуться такі ігри:

  • «Зоря» – «Ворскла»;
  • «Рух» - «Металіст»;
  • «Мінай» – «Львів»;
  • «Колос» – «Кривбас»;
  • «Чорноморець» – «Верес».

Експерти Паріматч Україна також визначили головного фаворита чемпіонату. Ним вважається київське «Динамо», чиї шанси на титул оцінюються у 1,65. Найближчий конкурент столичної команди – це «Шахтар» із шансами на успіх із котируванням 2,20.

Новини партнерів

Рада пропонує виплачувати до мільйона гривень постраждалим від війни: перелік професій
Росіяни вдарили ракетами по Житомирщині

Найпопулярніше за тиждень